Drømmer om tur!

Vinteren er kanskje ikke den årstiden man bestiger flest fjelltopper. Men fjellturer er vel ingen hindring om man derimot kan ha ski på bena! Å gå på ski i glitrende snø og forhåpentligvis også sol fra klar himmel, hvilken Fantastisk Turglede gir vel ikke det?

Men vinteren er også tid for drømmer og tid for planlegging av hvilke turer man ønsker å oppleve! Men for at drømmer skal bli virkelighet og faktisk nettopp bli en Fantastisk Turglede, må turen være tilpasset den eller de som skal gjennomføre turen!

Når man planlegger tur, er turistforeningen.no en nyttig nettside. Her får man god informasjon om turistforeningens hytter, tips og ideer til mange turruter, samt forslag på både fellesturer og turer på egenhånd. Appen ut.no er også nyttig for turfolk i turplanleggingen.

Ut fra mitt mål om å gjøre mer av det jeg har lyst til, blir jeg alltid inspirert når medlemsbladet fra “Den norske turistforening” dumper ned i postkassen min.

Som medlem av turistforeningen får man bladet “Fjell og vidde” seks ganger i året. Her får man alt fra tips og ideer til turer, til anbefaling på turutstyr, turtøy etc…